Cheerleading


julie

Hva er Cheerleading?

Cheerleading er en sport hvor lag konkurrerer mot hverandre med koreograferte show. Rutinene inneholder pyramider, kast, chant(rop), hopp, turn og stunts.

Dette er en lagidrett hvor alles innsats vektes like høyt og synkrone bevegelser og timing er viktig. En cheerleader skal alltid smile, vise spirit, styrke og energi som skal smitte over på publikum.

En konkurranserutine må inneholde visse elementer, som stunt, turn, pyramide, hopp, kast og helst dans. En konkurranserutine skal være på to og et halvt minutt til en musikk-mashup (en remix av forskjellige sanger.)

Hva må man kunne for å begynne med cheerleading?
Det trengs ingen forkunnskaper eller erfaring.

Hva trenger jeg for å trene?

Vi trener i shorts/tights, t-skjorte og cheersko. Nye utøvere kan bruke vanlig joggesko i starten. Anbefalingen er å kjøpe cheersko så fort som mulig.

Alle skal ha med drikkeflaske, sportsteip og isposer. For att ikke isposen skal knuses i bagen kan man legge denne i en matboks.

Hva koster det å være med i STF Patriots?

Lisens til forbundet (ett kalenderår) 325,-cheer dusk

Treningsavgift pr. halvår til STF 1500,-

Påmeldingsavgift pr. konkurranse 310,-

Utgifter for kjøring til konkurranser

I tillegg må man, fordi vi konkurrerer som et lag, ha;

  • Drakt (leies av foreningen pr sesong for kr 400,-)
  • Sløyfe ca 200,-
  • Sko (koster alt fra 600-1000,-)

Når trener vi?

Treningstidene finner dere under fanen Vårt Tilbud

 

Hvilket tilbud har vi?   

PeeWee er en gruppe fra 7- 10 år. De trener to ganger pr uke og er med i oppvisningskonkurranser og foreningens show

Mini er en gruppe fra 11-13 år som vi starter høsten 2018. Trening 2 ganger pr uke og deltar i oppvisningskonkurranser og foreningens show

Junior er i alderen 13-15 år. Vi stiller i klasse All Girl Elite i konkurranser og trener 2 ganger pr uke + noen helgetreninger.

Senior er fra 15 år og oppover. For tiden konkurrerer vi i klasse All Girl Elite  og Coed Elite og trener 2 (3) ganger pr uke + helger i hektiske perioder.

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes