Foreldremøte vedrørende Eurogym i Helsingborg juli-2014


Vi innkaller til foreldremøte i forbindelse med Eurogym i Helsingborg i13-18 juli 2014. Alle som er født i 2001 og tidligere vil ha muligheten til å være med på arrangementet.  Dette er er flott arrangement med deltagere fra hele verden. Vi skal delta i en oppvisningskonkurranser på lørdagen – ellers i uken er det workshops og oppvisninger rundt om i byen.

Her er en link til nettsiden for arrangementet    http://eurogym2014.com/

Vi reiser som representanter for Norge og det er strenge regler kriterier forbundet med dette.

Det vil også bli annen info på møte – blant annet  vedrørende terminlister, drakter, treninger, dugnader mm

Vi ønsker at så mange som mulig fra Cheerleading, oppvisningstropper og trampett og tumbling partiene skal være med. Det er møteplikt! Dersom dere ikke har mulighet til å komme, men vet at ungdommen deres skal være med, MÅ undertegnede ha beskjed.

Møtet finner sted i aulaen på St Olav VGS onsdag 30 oktober 2013 fra kl 1800 – 1900.

Hanne

Portugal alle

Fornøyde deltagere fra Eurogym 2012 som ble arrangert i Portugal.

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes